marți, 24 mai 2016

Idei de Personalizare a Masinii

O modalitate ideala de personalizare a unei masini o reprezinta stickerele auto. Acestea sunt confectionate prin intermediul unui model care se printeaza pe un autocolant fie transparent, fie alb, insa pentru aceasta procedura este necesara o imprimanta capabila sa emita fotografii de inalta rezolutie. Dupa ce se printeaza, aceste stickere urmeaza sa se decupeze conform imaginii, iar mai apoi se pot lipi de autoturism. 


Cu toate acestea, este important de stiut faptul ca stickerele facute pe autocolant transparent nu vor putea reda culoarea alba a desenului, in cazul in care aceasta exista, motiv pentru care nu sunt recomandate in toate situatiile. In schimb, autocolantul alb este potrivit pentru orice ocazie si nu isi modifica nuanta.

Stickere auto

Acestea sunt folosite atat de soferii obisnuiti cu scopul de a evidentia unicitatea autoturismului personal, insa sunt populare si in randul companiilor care doresc sa isi evidentieze flota de masini prin trafic, fiind ca o publicitate gratuita. Dimensiunile variaza in functie de desenul ales, rezolutie, dar si tipul masinii si locul in care se doreste a fi aplicat stickerul: portbagaj, cupola, capota, portiera etc.

Asadar, stickerele mici sunt considerate cele care nu depasesc 12 cm, cele medii nu au mai mult de 20 de cm, in timp ce stickerele mari sunt cele de peste 30 de cm. Daca se doreste o suprafata mai mare, stickerele se pot realiza la comanda, companiile specializate in acest domeniu avand angajati graficieni cu experienta capabili sa produca design-uri ce pot multumi chiar si pe cei mai pretentiosi clienti.


Se foloseste autocolant de inalta calitate si un adeziv special, astfel ca stickerele sunt foarte rezistente si nu sunt afectate de conditiile meteo nefavorabile, ploaie, ninsori sau temperaturi extreme, ramanand in aceeasi conditie. De asemenea, adezivul nu ataca vopseaua originala a masinii, iar inlaturarea sticker-ului se face cu usurinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu