joi, 20 octombrie 2016

Ce posibilitati de colantare a masinii avem?

Acum este mult mai usor sa te bucuri de masina ta, stiind ca atrage toate privirile in trafic. Sunt disponibile numeroase modalitati prin care aceasta sa fie personalizata, insa una dintre cele mai accesibile propuneri vine din partea Auto Print prin serviciul de colantari auto.

Economii substantiale

Aceasta oportunitate aduce economii foarte mari in buzunarul soferilor, intrucat colantarea integrala a
unui autoturism nu implica costuri ridicate, spre deosebire de alternativa vopsirii. Preturile variaza in functie de dimensiunile masinii, insa nu depasesc 1.500 de lei nici macar in cazul SUV-urilor si al autocolantului cel mai costisitor de pe piata. In schimb, vopsirea aceluiasi autoturism, poate sa depaseasca cu usurinta 6.000 de lei.

Numeroase posibilitati

Clientii isi pot pune imaginatia la incercare, intrucat se pot aplica diferite tipuri de autocolante, de la cele care sa imite vopseaua metalizata clasica, la cea mata sau perlata. La mare cautare raman in continuare culorile mate, precum negru, albastru sau rosu, insa si albul perlat se numara printre preferintele soferilor din ziua de azi.

Fara riscuri

Procedura de colantari auto nu propune nici un risc, fiind foarte sigura, si in tot acest timp este protejata vopseaua originala a masinii. In plus, clientii nu mai sunt nevoiti sa piarda cateva zile pana cand autovehiculul sa fie pus la punct, pentru colantarea integrala fiind suficiente cateva ore. De asemenea, atunci cand apar zgaraieturi noi in parcari, acestea sunt foarte usor de remediat, fiind suficienta inlocuirea autocolantului de pe elementul respectiv in cel mai scurt timp.

Durabilitate

Auto Print foloseste doar autocolante de calitate, ce rezista foarte bine in timp, fara sa se dezlipeasca si fara sa apara bule. Exista mai multe posibilitati, de la autocolantele cu o garantie de 2 ani, potrivite pentru cei care fac schimbari mai des sau cele care rezista chiar si peste 5 ani, ideale pentru cei care isi doresc stabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu