duminică, 18 decembrie 2016

Japonia, o tara de vizitat cu avionul

Oricine a mancat vreodata sushi, s-a uitat la desene animate manga sau a savurat sake poate avea impresia ca stie cate ceva despre Japonia, insa o excursie in aceasta tara reprezinta o experienta de neuitat. Trenuri de mare viteza, tehnologie de ultima ora, magazine futuriste si traditionale, oameni ospitalieri, gastronomie cunoscuta international si o multime de locuri de vizitat, cu siguranta ca Japonia le are pe toate.

Putine locuri din lume se pot lauda cu avansul tehnologic ca al acestei tari, care in ultimele decenii a devenit una dintre fortele Asiei. Astfel, exista numerosi romani dispusi sa achizitioneze un bilet avion Japonia, pentru a se bucura de o vacanta unica. Exista o multime de destinatii, iar in marile orase, oricine poate ramane marcat de masa de oameni, metropolele fiind foarte active si par ca nu se odihnesc niciodata.

Zboruri cu escala

Capitala Tokyo este unul dintre cele mai accesibile orase ale tarii, motiv pentru care cei care isi doresc sa ajunga aici au la dispozitie zboruri cu o singura escala, astfel ca in circa 15 ore pot ajunge la destinatie. De asemenea, escala poate fi in diferite alte mari orase ale lumii, precum Copenhaga, Istanbul, Doha, Moscova sau Frankfurt, putand fi rezervate zboruri la distante de o zi sau doua pentru ca in acest timp sa fie descoperite si acestea.

Multe de vazut


In Japonia nu este totul despre modernitate, deoarece Tokyo, Kyoto, Osaka sau Kanazawa ofera oportunitati grozave pentru a admira arta traditionala, insa si bogatia muzeelor tarii. In afara oraselor este disponibila o gama variata de optiuni, de la parcuri incluse in patrimoniul Unesco precum Shiretoko din Hokkaido,la insulele subtropicale din Okinawa. Castele, temple antice, festivaluri pline de culoare, cluburi, restaurante, baruri, cu siguranta ca fiecare turist care alege un bilet avion Japonia isi gaseste cate ceva de facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu